Vtisi strank Omega gym


Že po prvih nekaj obiskih v Omega gym sem se počutil, kot da vadim doma, v sosednji sobi. Čeprav je površina fitnesa prostorna. Pristop je oseben, vodstvo fitnesa ti tudi brezplačno svetuje in te spodbuja, naredijo ti šejk, dobi se tudi kakšen cuker ali ploščico, saj je težko vsaj meni ostati discipliniran in redno vaditi. Vse pohvale Primožu in ekipi tudi zaradi številnih naprav. Ni mišice v telesu, ki je ne bi prijetno utrudil na treningu!

 

Gregor, 49

Medvoški fitnes center, ki na manjši kvadraturi kot sicer večji fitnes centri ponudi prav toliko ali še več. Parking za vaš jekleni konjiček je vedno na voljo, saj ga je več kot dovolj. Profesionalen, zračen in osvetljen prostor, vrhunska oprema, ki vsebuje glavni fitnes prostor, dodaten prostor za skupinske vadbe, garderobe, tuše in WC-je. Dobra postrežba s prijaznim in zabavnim osebjem ter čist in udoben prostor za vse, od začetnikov do profesionalnih športnikov. Poleg vsega pa so na voljo tudi razni športni napitki in dodatki. Fitnes ponuja tudi vadbo in svetovanje s pomočjo certificiranih fitnes trenerjev v smislu čimprejšnjega dosega vašega cilja. Dobra družba in zabava sta zagotovljeni. Omega Gym, perfekcija v gibanju! Pridite in se prepričajte!

 

Primož, 44

Omega Gym sem začela obiskovali pred nekaj tedni skupaj s prijateljico, ker je vadba z družbo vedno še zabavnejša. Odločili sva se za osebno trenerstvo, da bi dosegli še boljše rezultate, in sva zelo zadovoljni. Fitnes je urejen, lepo čist, osebje prijazno, nikoli ni pretirane gneče, prav tako pa ni nobenih težav z iskanjem parkirnega prostora, kar je še dodaten plus. Posebna pohvala gre tudi osebni trenerki Maruši, ki se ti vedno lepo posveti in je polna znanja ter koristnih nasvetov, treningi z njo pa minejo neverjetno hitro.

 

Maja

BEFORE/AFTER

Uspešna transformacija:

Fitnes Omega gym je top! Urejen prostor, prijetno vzdušje in super ekipa. Navdušena sem nad ogromno ponudbo prehranskih dodatkov, opreme in pripomočkov za vadbo z utežmi.
Tukaj rada treniram predvsem zato, ker v Omegi nismo samo znanci, ki treniramo skupaj, ampak so se med nami stkale prijateljske vezi, kar pa nam seveda daje še večjo motivacijo za odličen trening.

 

Sara, 18

Omega Gym obiskujem že več kot eno leto in sem zelo zadovoljen. Fitness je dobro opremljen, ima vse kar potrebujem in je primeren za vse.

Osebje je vedno profesionalno in prijazno do vseh strank in vestno vzdržuje red in čistočo. Všeč mi je tudi vzdušje v gymu, v njem sem spoznal sem veliko prijateljev in celo svoje dekle.
Omega ima vrhunske osebne trenerje, najsodobnejše naprave, odlična prehranska dopolnila in po mojem mnenju se zagotovo splača včlanit.
Vsi člani, ki fitnes redno obiskujejo imajo zavidljive rezultate, ki jih motivirajo, da vztrajajo na svoji fitnes poti.

Omega Gym priporočam vsem, ki si želijo narediti nekaj za svoje zdravje, počutje in videz.

 

Ernest, 22

BEFORE/AFTER

Ko se odločiš da narediš nekaj zase in vztrajaš pri tem!

Kombinacija obiskovanja fitnesa in sprememba prehrane je bila odločilna za mojo preobrazbo. -26kg od maja 2021 do januarja 2022.

 

Tim Blažič, 18

BEFORE/AFTER

Uspešne transformacije in rehabilitacije v Omega gym.

“Zaradi težke poškodbe kolena sem redna uporabnica fitnesa že nekaj let. Glede na današnji tempo življenja, ko vsakemu zmanjkuje časa, sem bila navdušena, ko sem videla za se v Medvodah odpira nov in v bistvu edini fitnes. Po posvetu in ogledu naprav sem si rekla to je to kar rabim. Dejansko so naprave za vse mišične skupine, kolo, veslač.. uteži..ravnotežnostne deske, žoge…itd. Fitnes in rehabilitacija v enem TOP! Ko pa še spoznaš osebje  v Omegagym, ki so vedno pripravljeni priskočiti na pomoč z nasveti o pravilni izvedbi, prijazni.. te Omegagym dobesedno zasvoji. Z eno besedo na enem koncu vse kar potrebuje tvoje telo..Tisti, ki se še odločate- ne jutri, danes je treba začeti ☺️”

 

Petra Mihovec, 42

Z obiskovanjem vadbe sem začela pred mesecem in pol, predvsem zaradi želje po boljšem počutju. Energija, ki jo občutim po samih urah vadbe je super. Napolni te z močjo in pozitivno energijo. Po sedenju v službi je to zame super način, da migam, skačem in se dodobra prepotim. Nič ne rečem, včasih je res naporno, ampak z vsako vadbo se boljše počutim v svoji koži. Priporočam.

 

Urška Zadravec, 45

Že v Škofji Loki sem se med poletnimi počitnicami vedno zatekal v fitnes. Ko smo se preselili v Medvode pa sem to pogrešal. Ko se je odprl Omega-gym sem prišel na brezplačni prvi obisk, izkoristil sem ga za ogled fitnesa in naprav. Hkrati pa sem spoznal tudi osebje, ki je zelo prijazno in ustrežljivo.

Kljub omejenemu prostoru, je le ta dobro izkoriščen in fitnes dovoljuje, da opravim vse treninge.
Od začetka sem treniral za napredek v odbojki. Sedaj pa treniram za osebno rast in ta fitnes mi je omogočil oboje.

Iz pogleda športnika, si upam trditi, da ima fitnes dovolj opreme za napredovanje v katerem koli športu.

 

Žiga Šircelj, 23

I love working out at Omega Gym. It’s always immaculately clean and the equipment is in excellent condition. Everything I need for a great workout, and friendly staff. People are there to work out, not to show off.

 

Grace Rachmany, 56

Že nekaj mesecev obiskujem Omega gym in lahko rečem, da gre za enega izmed najboljših fitnesev v Medvodah. Fitnes je prostoren in opremljen z sodobnimi napravami, ki mi omogočajo vsakodnevno opraviti optimalen trening, poleg tega so prostor za trening, kopalnice in garderobe so vedno urejene. Fitnes je odprt do poznih ur, zato lahko trening opravim kadarkoli, predvsem pa se v fitnes vračam zaradi pozitivnega osebja, ki nas vsak dan znova motivira.

 

Jan Tehovnik, 26